Aggarpsgården

Vår fina scoutgård ligger i de djupa skogarna mellan Munka Ljungby och Örkelljunga. Hit tar man sig med bil på en dryg halvtimme från Helsingborg. Här finns sovsalar, ett stort kök, stora salen med öppen spis, dubbla omklädningsrum med duschar, bastu och flera toaletter. Gården går även bra att hyra av privatperson, företag eller förening.

Bokning sker genom Ulf Björklund, 042/181904. E-post: aggarp@scouthelsingborg.se

Vägbeskrivning – Sväng av E6 vid Ängelholm, sedan kör du österut mot Munka Ljungby. Några kilometer efter Munka Ljungby sväng vänster vid ”Aggarp”. Efter några km följer du gul skylt mot ”Bassholma”. Det är sedan andra huset på höger sida.

Koordinater: X 6241577     Y 1330652

Länk till karta: http://kartor.eniro.se/m/MzCJj

Adress: Aggarps byaväg 56, 26694 MUNKA-LJUNGBY

Kök 15 m², 2 spisar, stekbord, 2 kylar, 1 frys, komplett köksutrustning samt diskmaskin av storköksmodell.
Matsal 25 m², Bord och stolar till 30 personer i vinkelrum.
Storstuga 63 m², Stor öppen spis, bord och stolar till 45 personer.
Sovsal 78 m², Andra våningen delat i två rum, våningssängar.
Ledarrum 21 m², Soffgrupp och arbetsbord samt öppen spis.
Våtutrymme 3 toaletter varav 1 handikapptoalett, 2 omklädningsrum, 2 tvättrum med 2 duschar vardera och tvättrännor samtbastu.
Förrådsutrymme För ved och diverse verktyg