Ledare till höstaktiviteter i Helsingborg

27 maj, 2020 av dimitrij
Vi kommer behöva er hjälp till hösten som ledare. Vi behöver fler föräldrar som är skulle kunna tänka sig att hjälpa till med verksamheten, både till upptäckaravdelningen och spåraravdelningen. Exempelvis med att hjälpa till vid något eller flera veckomöte, samt vid planeringen av verksamheten en dag i augusti.
Spårare 8–9 år träffas nästan varje onsdag kl:18-19.30 förutom höstlov och andra lediga dagar. Plats oftast utomhus Bruce Skog eller Jordbodalen.

Upptäckare 10–12 år träffas nästan varje tisdag kl:18-19.30 förutom höstlov och andra lediga dagar. Plats oftast i lokalen som utgångspunkt.
Äventyrare 12–15 år träffas nästan varje måndag kl:18-19.30 förutom höstlov och andra lediga dagar. Plats oftast Lokalen eller Bruce Skog som utgångspunkt.
Vid intresse skicka e-mail till Josefine Sjoberg jsj.sjoberg@gmail.com

Följande adresser gäller:

Lokalen: Ingång via innergården från Prästgatan, Helsingborg. Norra ingången, dörren längst bort till höger (har ingen skylt). Gå ner för trappan till våra källarlokaler

Bruce Skog: Långebergavägen 249, 256 66 helsingborg. På parkeringen. Pga. Svårigheter att hitta finns nu GPS:koordinater: 56.05153, 12.77426

Jordbodalen: Sök på jordbodalens utegym eller gå via GPS koordinator 56.03602, 12.72854. Kör Fältarpsvägen förbi infarten till Sundspärlan. Sväng in höger på vägen Jordbogatan. På höger sidan längs med den gatan ser ni en parkeringsplats